PRO-AM

PRO-AM világbajnok öv

A WKF – Kickboxing Világszövetségben a kezdetektől fogva nagyon egyértelműen megosztottuk az amatőr és a profi szakaszt mind a ring sportokban, mind pedig a Sanda, a PPF és az MMA között.

Ma már nemcsak a profi sportban vagyunk sikeresek, hanem természetesen az amatőr szakmában is.

 

WKF AMATŐR OSZTÁLY

 

Szeretnénk látni a versenyek plakátját, amelyet a WKF jóváhagyott logónkkal. Az esemény után ingyenes online hirdetésekkel, rövid jelentésekkel, eredményekkel és JPG-kkel szeretnénk segíteni.

Csak emlékeztetni szeretnénk az összes magyar WKF szervezőt, hogy küldjenek amatőrök harci profilokat. Ugyanaz a rendszerünk van, mint a WKF többi profi sportjában. Lehetőséget kínálunk arra, hogy mind a 4 osztályban megküzdjünk az áhított WKF PRO-AM bajnok övért.

Homokban, full contact, low kick, K-1 és thai boksz, valamint amatőrök MMA.

WKF PRO-AM címeink nagy értéket képviselnek a több mint 140 tagországból álló globális hálózatunknak köszönhetően. Lehetősége van nemcsak otthon harcolni. És egyetlen harcos sem veszíti el amatőr státuszát, hogy részt vegyen a világ összes tornáján és tornáján. És biztos lehet benne, hogy csak egy másik amatőr harcossal kell szembenéznie. 15-20 küzdelmet folytathat, és nem igazi profi, több mint 100 küzdelem.

A WKF PRO-AM szabályai és előírásai könnyen érthetőek, és letöltésre várnak. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi profilját, és JPG-fotókat ad hozzá. Mint mindig, online is közzétesszük csapatát a PRO AM világranglistáján.

Mert: Csak a WKF PRO-AM világranglistán szereplő férfiak / nők küzdenek a WKF címünkért.

Ha további kérdése van, vagy érdekli a WKF PRO-AM címharc, kérjük, küldjön egy e-mailt.