51 ország van regisztrálva a 2021-es kairói világbajnokságra

Veröffentlicht von
Üdvözöljük Kairóban 2021
A WKF MAGYARORSZÁG csapata a legutóbbi 2019. évi Európa-bajnokságon Romániában
A regisztráció már lehetséges

WKF EGYPT  Mohamed DESSOUKI elnök a következő WKF 2021. évi világbajnokságot rendezi, október 18–24..

 Az egyiptomi Első Kairó a házigazda város.

A mai napig 51 országot regisztráltunk mind a 6 kontinensről. Az MMA és a Semi számos résztvevője kapcsolatban áll egymással, a Kínai Sanda hatalmas csapata is részt vesz.

 
A kairói WKF Muay Thai teljesen megfelel a thaiföldi szabályoknak, és mindenki élvezi ezt a döntést.
 
Sport has no racial, social or political barriers, which means that it is the perfect way for all men and women, boys and girls to achieve amazing results, regardless of race, creed or colour
 
Az a lehetőség, hogy országot képviseljünk a sport nevében nemzetközi szinten, valószínűleg az egyik legnagyobb eredmény, amelyet az egyén el tud érni.

A versenyzők ezen a szinten hatalmas nyomást gyakorolnak, és messze túlmutatnak a normális fizikai állóképességen. A győzelemhez, különösen ilyen magas szinten, a versenyzőknek belső erőforrásokat kell felhasználniuk, amelyekre évekig tartó edzésük felkészítette őket.

Látogasson el lenyűgöző Kairó városába, ahol az Orient találkozik nyugatias, barátságos emberekkel, 5 000 éves kultúrával, korrekt szálláslehetőségekkel, kiváló ételekkel és híres halakkal, süteményekkel és süteményekkel, valamint egy igazi nagyszerű világbajnoksággal Egyiptomban.

 

This is was you get in Cairo 2021, Egypt Welcomes you !

 

Ezt kapja Kairóban 2021-ben, Egyiptom üdvözli Önt!